VALTANKAR 
©  Per-Unos hemsida, http://home.bip.net/peruno Senast ändrad 2006-03-20
Något jag är måttligt förtjust i:
POLITIKER
Reglering av vitaminer och mineraler 
ett dråpslag mot kosttillskott - 
LÄS & AGERA SNABBT ! ! !
Läs mer om EU-idiotierna! 
Det kanske är försent nu. Men om du håller med så kan du klaga om någon börjar prata politik. 
TANKAR INFÖR VALET...
Är det vettigt att rösta på den som stödjer t ex EU´s politik mot den alternativa sjukvården, regleringen av vitaminer och mineraler, ett dråpslag mot kosttillskott? Sjukvårdsfrågan, med de ökande kostnaderna ska vara valets viktigaste fråga enligt väljarna. Har någon hört att något parti fokuserat på att vi ev borde kolla varför folk blir sjuka och satsa lite på förebyggande saker? Skulle i så fall kanske vara www.enhet.se , som har annorlunda inställning. Eftersom de inte får vara med i debatten så kan man ju bara av det ana de har obehagliga saker på sitt program, dock av annan karaktär än extermistpartiet Sverigedemokraterna. Det finns nästan ingen opartiskhet hos journalister, TV, radio, tidningar. Stora företag, institutioner, organisationer, partier satsar, naturligtvis, miljoner i lobbying för att sälja den info de tjänar mest på. Genom att välja vad och hur man framför sitt budskap och spela på omedvetna läsare/lyssnare kan man spela på okunnigas känslor, PR-kunskaper har man. 

Med tanke på de ökande sjukvårdskostnaderna, borde man inte inse att alternativare som säger att 
"Summan av belastningar avgör din hälsa" 
och sedan oavsett vetenskaplighet börja fundera på de olika bitarna. Jag tycker politiker, ofta tyvärr omedvetna dumskallar, som går i storföretagens ledband, använder strutsmetoden och varken låtsas se eller höra genom att sticka huvudet i sanden. Detta gäller även massmedia, företagare, vetenskapsmän, lärare osv osv. Det är ju oetiskt och tar inte bort deras ansvar. De skyller på ovetenskaplighet och tillsätter utredningar och undersökningar som är pinsamt dåliga om man tror att det är många belastningar som påverkar oss sammanlagt. Då går det inte att mäta på vetenskapligt sätt, alltså finns problemet inte. 

Tomas Ledin svarade en gång när någon undrade om hans stora engagemang mot rasism:
"Att hålla tyst är att hålla med!".

Många, även med akademiska titlar är övertygade om att det inte är bra med mobiltelefoner, el- och jordstrålning, men de kan inte bevisa det, tyvärr. De få som försöker forska lite på detta är pensionerade, skulle de göra det i jobbet skulle de inte få några anslag och snart bli arbetslösa eftersom de konservativa stoppklossar som fördelar forskningsanslagen tydligen är beroende av storföretagens pengar. Storföretagen är naturligtvis inte intresserade av att få veta att deras produkter på sikt är hälsofarliga för människa och natur.  

Sedan är jag ju naturintresserad, jobbar aktivt med naturväsen, som är mycket bekymrade över vår dumhet att inte inse att när vi förstör naturen förstör vi för oss själva. Sedan kristendoms införande har de ju inte haft existensberättigande, deras Gud Pan gjordes om till Fan och de mest kärleksfulla man kan tänka sig Knytt, fick ge namn åt Oknytt, ett kristet samlingsbegrepp för alla naturväsen. Naturväsen har svårt att förstå att vi kan vara så dumma att vi litar på politiker, lärare, massmedia, företagare etc som kommer med uppenbara lögner och förtränger sanningar om att vi för vårt eget bästa måste arbeta långsiktigt med och inte mot den värld vi ska bo på, Moder Jord. 

Ska pengar från läkemedelsföretag m fl styra? De har ju råd med lobbying för många miljoner. Skulle någon politiker eller "titelfylld" person med råg i ryggen förstå vidden av att mäta människans reaktioner genom muskelstest eller att studera våra olika auraskikts reaktioner? Ja vad händer då med synen på sjukdomsorsaker och mat och radio-, el- och jord-strålning? 
Det skulle bli ett paradigmskifte. Samhället skulle vändas upp och ner.  

Den dag läkare, vetenskapsmän eller politiker får "lite naturväsenögon" och kan se t ex aurorna runt oss människor reagerar, då inser vi att en väldig mängd saker i vår omgivning stör oss. Det finns männsikor som kan se aurorna och det går att lära sig, det finns kurser. Väldigt nyttiga kunskaper, fast elöverkänsliga har sedan länge påpekat detta, men de är ju psykiskt sjuka enligt den uppfattning våra politiker stöder. "Fel" är t ex El, lysrör, lågenergilampor (stör kanske 8 meter i radie), transformatorer, metall på kroppen (även glasögonskruvar av fel sort kan ge migrän), bärbara telefoner (även avstängda stör redan på flera decimeters avstånd), radiosändare osv osv. Och vi reagerar på mycket även om det handlar om homeopatiska doser. Men eftersom det handlar om saker människokroppen reagerar för på en nivå vi inte kan mäta med mänskligt gjorda instrument, så - tja - då finns inte problemet och så är vi skuldfria. Riktigt resonemang enligt politiker, vetenskapsmän och företagare fast jag tyucker att det är oansvarigt på sikt. En äkta och sann veteskapsman borde det ju klia i fingrarna på när han får indikation på något nytt som kan lösa problem. Det gör det ibland, men så tänker de efter att jag får ju inget anslag eftersom om jag lyckas visa att det är som jag anar, så går det ju emot de företag som stöttar forskningen med pengar. Vem vill bli utskälld, utfryst och missa det enda jobb man kan? Därför är det flera pensionerade forskare som idag sätter igång att med begränsade resurser arbeta med sånt här. Det pågår spännande jobb bakom kulisserna.   

Jag är också mycket intresserad av indianer och andra naturfolks kunskaper, vi har samerna i Sverige. Jag hör med glädje på Indianledaren och professorn Oren Lyons som förespråkar: 

Vid alla beslut tänk 7 generationer framåt!

I Sverige använder vi "vetenskap och beprövad erfarenhet", som kriterium på sådant som kan tillåtas inom sjukvården. Omvärlden log åt oss när helt plötsligt akupunktur enligt svenskt beslut, i alla fall delvis skulle fungera här i Sverige fr.o.m. en viss dag. I övriga världen hade det fungerat i flera tusen år. 

Vem stöder man när kommer med nedsättande, fördröjande synpunkter på sådant här resonemang? Är det för oss människor? Är det för Naturen? 
Sanningen är oerhört mycket större än vi som människor någonsin anat. 
Men vi är av uppfostran och utbildning väldigt lättlurade och begränsade. Se bara vad du tycker om hur "dumma" andra kulturer i världen kan vara. Vi är alla likadana! Vi har egentligen oändligt stora kunskapor och förmågor att hämta in, men vi har stängt till. 

Det är väl inte så konstigt att massmedia på ett seriöst sätt vill ta tag i sådana här frågor? Nu har jag hackat på politiker, massmedia, vetenskapen, lärare, kyrkan, företagen och jag tror på osynliga saker, som de flesta inte har sett och därför kan det ju inte finnas. Nej, ändra inte på min världsbild. Det är lättast att inte behöva anstränga sig med något nytt.   

Detta är bara snabbt nedskrivet, knappt genomläst, alltså inte speciellt genomtänkt ord för ord. Det viktiga är helheten! Men det gör ju att det är lättare att hitta dumheter att klaga på, då slipper man komma med konstruktiva idéer, vilket säkert glädjer en del. 

Partier på Internet:
www.socialdemokraterna.se  www.vansterpartiet.se 
www.mp.se  www.folkpartiet.se  www.center-partiet.se 
www.kristdemokrat.se  www.moderat.se www.center-partiet.se 
och i massmedia får man inte några andra vara med:
www.enhet.se  
Albert Einstein har sagt: 
"Världen kan inte förändras med samma sorts tänkande, 
som har skapat världen vi lever i just nu".

 

Tillbaks till startsidan
Andra sidor som anknyter till sån´t här:

Naturväsen och annat "osynligt"

Utomjordingar & UFOs

Healing 

New Age
11 september - min lilla roll