Om mitt besök hos deltagarna i TV3´s BAREN.

Producenten hade tagit kontakt med Jordstrålningscentrum och bett oss att besöka BAREN.
Orsaken var att vi skulle se till att de skulle välja sovplatser så de undvek de starkaste jordstrålningsfälten.
De hade tydligen ju en "nyttig" aktivitet då och då och detta skulle både vara nyttigt och spännande med det osynliga som vi kunde göra dem uppmärksamma på, producenten kände till lite om hur vi jobbade och trodde att det skulle bli intressant.

Vi väckte dem vid 11-tiden
Deltagarna var helt ovetande om att vi skulle komma. Tisdagen den 19 februari, vid 11-tiden knackade vi, jag Per-Uno och Eva Svensson från Jordstrålningscentrum, alltså på deras dörr och blev med lite tvekan insläppta av en trött men mycket artig och lugn nyväckt Carl-Peter till ett gäng som inte hade vaknat ännu. De berättade att natten varit "lite orolig". Någon hade skänkt en kartong fylld med hundra (?) väckarklockor till dem, kanske för att få dem att att gå upp lite tidigare på dagarna? Någon Baren-deltagare hade ställt in klockorna på lite olika väckningstider och gömt dem här och där, resten kan ni ana själva. När jag gick/kröp omkring i sängarna var det väckarklockor överallt tyckte jag. Det blev väl det resultat klockgivaren hade räknat med kanske, han/hon satt väl uppe och såg natten i direktsändning på Internet förmodar jag. 

Seg, sömnig start
Under en lite seg start när de masade sig upp ur sängarna packade vi upp väska med pekare och små färgade träpinnar, som vi gjorde preliminära markeringar med för att i korridoren se hur currylinjerna gick för att få en bild över hur curry-rutnätet såg ut i lägenheten. Vi gick runt och hälsade lite smått och berättade vilka vi var och varför vi var där. Vi kollade runt i lägenheten för att se vilka ytor det fanns. Kameror överallt i taken liksom mikrofoner. De båda stora sovrummen var täckta av jättemadrass som var uppbyggd ca halvmetern över golvytan. Vi hade inte sett Baren tidigare så vi visste inte att det var direktsändning mesta av tiden när vi var där i Z-TV. Vi trodde bara att det skulle visas några minuter i efterhand i TV3, dagen efter och på fredagskvällen och under helgens sammandrag av veckans händelser, så hade producenten berättat.

Intresserade och duktiga Baren-deltagare
Snart kunde de flesta samlas i rummet med den stora soffan och vi berättade vilka vi var och vad vi skulle göra. Vi berättade att jag skulle börja lägga ut breda rödvita avspärrningsband där currylinjerna gick i korridorer och i sängarna. Vi skulle även markera ut en manlig och en kvinnlig healingpunkt. För att deltagarna skulle märka om de blev svaga på t ex currykors och starka på healingpunkter så lovade vi att med hjälp av kinesiologi = muskeltest låta alla som ville få  pröva hur de reagerade. För att se om de hade "balanserade" muskler som krävs för att det ska lyckas, så testade vi med hjälp av en magnet om testmuskeln gick att stänga av och på med hjälp av magneten. Det är ju ingen vits att medvetet trycka svagare eller hårdare för at luras, och deltagarna bör ju känna själva att det är skillnad. Det lyckades jättebra på de nästan alla. Medan jag lade ut band berättade Eva om jordstrålning och hälsa. Hon berättade att den linje jag började markera ut, curry, hade blivit uppkallade efter en tysk läkare som hette Dr. Manfred Curry. Curry var slagrutekunnig och när han inte hittade orsaken till sina patienters problem, så tog han med sig slagrutan och undersökte deras sovplats. Nästan alltid fann han störningar av negativ jordstrålning. När patienterna flyttat sängen till en av Curry anvisad bra plats, försvann eller minskade oftast symtomen rejält.

Flera slagrutekunniga vid premiärförsök
När Barens deltagare fick låna pekare av oss för att prova att gå med slagruta precis som jag hade visat, så såg jag att 4 av de 5 första som provade till sin glädje lyckades få utslag för currylinjen direkt.

Carl-Peter visste att det var "fel" där han hade huvudet
Därefter dags att kolla sängarna mer noga. Carl-Peter bad mig: "Kolla hörnet där jag sover för något måste vara ´fel´ för jag får ont i huvudet där!". Jag kollade hur currylinjerna gick i det rummet och fann att currylinjer gick i alla hörnen, men det var fritt i övrigt. "Du har rätt, du sover på currylinje när du ligger längst inne i hörnet", sa jag till Carl-Peter. Carl-Peter tittade hur linjerna gick och sa till Christian, nu kommer jag att flytta lite närmare dig. Men, sa han skrattande till mig, han blir väl rädd att ag fingrar på honom då? De båda tjejerna som hade hörnen på andra sidan rummet tittade nyfiket när jag markerat hur currylinjerna gick i deras hörn. Och var brukar ni ha kudden och huvudet när ni sover, undrade jag.  De visade och lade båda sina kuddar någon centimeter utanför currylinjens kant. Det kändes bäst där sa båda, fast de då kom närmare den som sov intill, men de hade, mest omedvetet, undvikit den störande currylinjen. Christina som sov i det andra rummet hade hamnat sämre, hon hade ett currykryss vid sidan om och hon låg nära hörnet i rummet. Men nu hade ju några hunnit bli utröstade så det fanns ju plats att flytta, vilket hon skulle göra.

Har någon spelat in direktsändningen? 
(Inte sammandraget alltså, det kommer ju söndag).
Jag hade knappt sett Baren tidigare. Det vi hört om deltagarna i TV´s såpor gjorde att vi hade nästan noll i förväntningar, men vi skulle i alla fall få reklam i TV´s eftertexter tisdagen den 19/2 och vid veckoreprisen söndagen den 24/2, dessutom reklam och direktsändning på deras hemsida hela tisdagen och direktsändning medan vi var där i Z-TV. Baren råkar vara ett av min dotter Jennys favoritprogram, hon var utomlands och när hon ringde på fredagen och jag sa att jag varit inne hos dem 1½ timme och mätt jordstrålningen och att de var trevliga och positiva alla, så blev hon lite ledsen över att jag inte spelat in direktsändningen. Om någon råkat spela in Z-TV´s direktsändning kunde det vara kul att få en kopia. Vi var där ungefär 1½ - 2 timmar.

Uppfattningen jag fick av deltagarna var att de alla var mycket lugna, positiva och trevliga.
Flera visade att de kunde hitta currylinjen med pekarna.
Flera kände ju av jordstrålningen där de sov och hade flyttat till fritt läge.
Vi lämnade kvar några pekare, vi lämnade kvar markeringarna så de fick "facit" så länge de ville, till nästa städning?
Vi gav dem lite dokumentation om jordstrålning och kinesiologi.
Vi lämnade kvar ett exemplar av en av Lunda-professorn Leif Flobergs jordstrålningsböcker.  

Tja, det var lite om besöket i Barens lägenhet.
Du kommer till deras hemsida genom att klicka på "b" högst upp!

Den som vill veta mer om jordstrålning titta på hemsidan:
www.jordstralningscentrum.nu 
Där finns länkar till alla kända svenska föreningar och organisationer som sysslar med slagruta och till alla bra kända hemsidor både här och utomlands. 
Slagruta & dylikt är ett oändligt mycket större område än du någonsin kunnat ana. 
PÅ min hemsida ser du många exempel på osynliga energier man kan "SYNLIGGÖRA MED SLAGRUTAN" och det är ända bara bråkdelen. Healing, ledsagare/hjälpare/guider, UFO´n, utomjordingar, änglar, naturväsen, tomtar, troll etc etc. Jag jobbar med allt detta!

Hör gärna av dig med frågor:

peruno@mail.bip.net 

Tillbaks till startsidan !